Edzések a Fitspoval

Edzős videóink csak a vásárlóinknak érhetőek el. Amennyiben szeretnél te is egészségesebb és formásabb lenni, rendeld meg a Fitspo szalagokat! Vásárlásod után automatikusan megkapod az elérést a videógalériánkhoz, tele változatos gyakorlatokkal, amiket a szalagokkal végezhetsz!

Nagyon köszönjük, hogy már többszázan megrendeltétek a szalagjaitokat és részei vagytok a FITSPO közösségnek! Ennek a hihetetlen nagy számnak köszönhetően viszont jelenleg üres a raktárunk és nem tudunk új rendelést kiszolgálni. EGYELŐRE! Az új szalagokat már elkezdtük gyártatni, viszont sajnos a jelenlegi helyzet miatt minden csúszik és kérdésesek a határidők 🙁 Terveink szerint 6-8 héten belül érkezik a szállítmány és újra többszáz szalagot tudunk kiszállítani nektek.

Ennek tekintetében viszont szeretnénk megadni a lehetőséget nektek, hogy kedvezményesen előrendelhessétek a szalagokat több, mint 30%-os kedvezménnyel!

Ez azt jelenti, hogy ha most megrendeled, akkor 6490 forint helyett már 4490 forintért tiéd lesznek a szalagok. Kiemelt vásárlóként pedig folyamatosan értesítünk a termékek helyzetéről, hogy mikorra várható és az elsők között leszel akik megkapják!

Nagyon köszönjük, hogy támogatjátok a munkánkat! Kitartást ezekben a nehéz időkben. #maradjotthon #eddzotthon

A FITSPO csapata

 

Fitspo Szalagok Előrendelés

6 490 Ft 4 490 Ft

Szeretnél te is formás popsit?

A Fitspo szalagok segítségével több 100 féle gyakorlatot elvégezhetsz.

  • 3 különböző erősség
  • Bárhol végezhető, változatos edzések
  • Kis méretű, könnyen hordozható