A történetünk

A Fitspo-t 2019-ben indítottam, mivel a Covid előtti időszakban sokat utaztam, és szerettem volna fitten tartani magamat anélkül, hogy minden új helyen kondit kelljen keresni. Így elkezdtem olyan sporteszközöket keresni, amiket könnyen magammal tudok vinni bárhova. A választék meglehetősen lehangoló volt, olyan erősítőszalagokkal, amik egy hónap után szétszakadtak, és ráadásul ronda színekben pompáztak (szerintem neked is a szemed előtt lebeg az ilyen stílusú termék).

A sportmárkák üzenetével pedig nem tudtam azonosulni – bár fontosnak tartom az egészséges életmódot, sosem az volt a célom, hogy heti 5-6x eljárjak kondizni és minden alkalommal kitoljam a limiteket. Egyszerűen csak jobban akartam érezni magam, és olyan edzéseket csinálni, amit szeretek. Ismerős az érzés? 🙂

Így szerettem volna egy olyan márkát létrehozni, ahol a minőség és a kinézet ugyanolyan fontos. Az üzenetünkkel pedig azokat a vásárlókat megszólítani, akik hasonlóan gondolkoznak mint mi.

2019 nyarán megrendeltem az első termékmintát, és néhány variáció után megszületett az első Fitspo szalag.
Azóta a webshop új termékekkel bővült, és egy közösséggé nőtte ki magát, ahol az egészséges életmód, és a fizikai és mentális jólétünk egyaránt központi témaként szerepel.

– Zsófi

A FILOZÓFIÁNK

A káros “hustle mentalitás”, a kalóriaszámlálás és kényszeres edzések helyett szeretnénk azt, hogy a mozgással és az étkezéssel egy egészséges kapcsolatot hozzunk létre.
Számunkra az egészséges életmódba beletartozik az, hogy hallgatunk a testünkre, bűntudat nélkül pihenünk, és intuitívan étkezünk. Azért mozgunk, mert szeretjük a testünket és önmagunkat.

Minden apró lépést megünneplünk, amit saját magunkért teszünk. Hiszen vannak napok, amikor egy egyórás edzést tele energiával végigcsinálunk, és van, amikor a legtöbb amit ki tudunk hozni magunkból, az egy kis séta a ház körül.

ELÉRHETŐSÉG

zsofi@fitspo.hu
06 (70) 215-8464

KÖZÖSSÉGI MÉDIA